Trævinduer

Maling af trævinduer i Standby og omegn

Malermester Frede Møller og Søn ApS har solid erfaring inden for renovering og vedligeholdelse af trævinduer, det gør at vi har udført maling af trævinduer i både Skagen, Strandby, Elling, Jerup, Frederikshavn, Ålbæk.

Trævinduer har brug for en god træbeskyttelse for at skærme mod vind og vejr, der er hård kost især for vinduernes trærammer.

Spar dig selv for nye, dyre vinduer med ordentlig vedligeholdelse

Ved løbende vedligeholdelse ved bl.a. maling af dine trævinduer sikrer du, at de forbliver smukke og velholdte i lang tid, og du sparer mange penge ved ikke at skulle udskifte vinduerne for ofte.

Frede Møller og Søn ApS tilbyder den rette vedligeholdelse og pleje af dine trævinduer med en god træbeskyttelse udvendigt.

Vi maler også jernvinduer.

Udover maling af trævinduer tilbyder vi også at male dem med olie

Vi maler ligeledes dine trævinduer med olie eller linolie maling, og hvis du ønsker en ny og frisk farve til dine vinduer, er vi også klar med råd og vejledning af den rette farve, så vinduerne matcher resten af huset.

Ingen maleropgave er for stor eller for lille for Frede Møller og Søn ApS. Hvad enten du blot skal have frisket et enkelt vindue op eller det drejer sig om en hel etageejendom, udfører vi opgaven til aftalt pris og tid.

Kontakt os på telefon 20 28 04 12 for et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag