Facaderenovering

Facaderenovering og maling af facade i Strandby, Skagen og omegn

Malerfirmaet Frede Møller og Søn ApS har bred erfaring inden for facaderenovering og maling af facader og har udført opgaver på dette i bl.a. Jerup, Ålbæk, Skagen, Strandby, Frederikshavn, Elling m.f.

Alt lige fra kalkning til akrylmaling

Facaden er det første indtryk, man som kunde eller gæst får af din virksomhed eller dit hjem. Vi har en god sans for, hvad der klæder en bygning og hvordan den tager sig allerbedst ud.

Huset skal passe sammen med resten af dets omgivelser, og det kan give mere liv til bygningen, hvis detaljer i udsmykningen eller dele af murværket fremhæves med en anden farve end resten af huset.

Vi udfører utallige former for facaderenovering og maling af facader og kan derfor tilbyde alt fra kalkning til akrylmaling af din facade. Facademaling – facaderenovering og maling af facade

Få råd, vejledning og et uforpligtende tilbud på din facaderenovering eller maling af facade

Hos Maler Frede Møller og Søn ApS er vi altid klar med råd og vejledning til, hvilke produkter, farver og stilarter der vil passe til din facade, hvad enten det drejer sig om facaderenovering eller maling af facade til liebhavervillaen, parcelhuset, kontordomicilet eller administrationsbygningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på facaderenovering eller maling af facader – ring på telefon (+45) 20 28 04 12 og hør nærmere.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag