Tapetsering

Taoetserubg I Skagen, Jerup, Ålbæk, Strandby og Frederikshavn

Malerfirmaet Frede Møller og Søn ApS har inden for de seneste år opbygget en solid erfaring inden for tapetsering.

Korrekt tapetsering kræver stor præcision og kan for nogle være en nærmest uoverkommelig og ofte diskussionsfyldt opgave at kaste sig ud i.

Vi tilbyder tapetsering så du slipper for besværet

Styr udenom faldgruberne og lad os stå for din tapetsering. Med vores erfaring kan vi både hjælpe dig med kreative input til en iøjnefaldende endevæg i stuen eller en komplet tapetsering af børneværelset til den lille ny.

Tapetsering er altid en spændende og udfordrende opgave for os, og vi har lavet alt fra en virkelighedstro skovvæg til kække pangfarver alt efter smag og stil.

Se vores tapetprøver og få et uforpligtende tilbud

Inden for tapetsering kan vi fremskaffe alle typer tapeter og har et velassorteret udvalg af tapetprøver, så du både kan føle og se dit nye tapet, inden du beslutter dig.

Vi er din lokale maler i Sæby, Sindal og omegn. Lad dig inspirere og giv dit hjem et personligt særpræg med tapet efter din smag. Ring til os for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud på din tapetseringsopgave. Du kan kontakte os her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag